Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Halloween

Het is weer bijna tijd voor het gezelligste en griezeligste feest van het jaar: Halloween! Op 31 oktober barst het griezelfeest weer los. Bij Interflower in Lokeren hebben we de leukste producten om er een fantastisch Halloweenfeest van te maken! Zo hebben we allerlei soorten pompoenen, griezelige accessoire, Halloween verkleedspulletjes en sfeerverlichting. Kom gauw langs bij ons tuincentrum! Bekijk hier onze openingstijden.

Halloween_Tuincentrum Interflower

Decoratie voor Halloween in Lokeren

Pompoenen van groot tot klein, met spookachtige gezichten, of een glimlach: bij Tuincentrum Interflower in Lokeren vindt u alles om uw huis zo griezelig én gezellig mogelijk te maken. Haal wat pompoenen in huis, zet er een waxinelichtje in en verspreid ze in huis. U kunt natuurlijk ook zelf een pompoen uithollen als leuke activiteit voor de kinderen. Versier de tuin met oranje sfeerverlichting en hang leuke lantaarns op. We hebben nog veel meer sfeerverlichting en kaarsen voor herfstachtige avonden.

Pompoen uithollen

Tijdens de voorbereiding van Halloween is er een activiteit zeer populair namelijk: een pompoen uithollen! Maar hoe pakt u dit nou precies aan? Tuincentrum Interflower heeft een aantal tips voor u op een rijtje gezet hoe u dit het best kunt aanpakken:

  1. Koop een grote en mooie pompoen die u wilt gaan gebruiken voor het uithollen.
  2. Maak met een pen een rondje in de achterkant van de pompoen, u kunt een glas gebruiken om een mooi rondje te tekenen.
  3. Maak nu met een mes een gat in de achterkant van de pompoen.
  4. Schep de binnenkant leeg en schoon.
  5. Teken nu aan de andere kant het gezicht op de pompoen.
  6. Het gezicht kunt u er nu voorzichtig uitsnijden.
  7. Trek langzaam de stukken er uit en boen daarna voorzichtig de uitlijning weg.
  8. Maak ten slotte nog een luchtgaatje bovenin de pompoen.
  9. Het is tijd om uw pompoen te verlichten! Dit kunt u doen met een kaars of een waxinelichtje. Happy Halloween!

Halloween_Tuincentrum Interflower

Halloween stand

Heeft u ook al zin om uw huis/tuin helemaal in de Halloween sferen te brengen? Kom dan gezellig langs Tuincentrum Interflower in Lokeren. Ieder jaar zetten we bij Interflower in Lokeren de leukste decoratie voor Halloween klaar. Kom in langs bij ons tuincentrum om inspiratie op te doen en alles te halen voor een spooky Halloween!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Geen producten gevonden