Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

DCM Graszaad ombra plus 0.225kg 15m²

Prijs 5,75

Korte omschrijving

DCM graszaad ombra plus is speciaal gazonzaad gemengd met een fosforrijke meststof in een handige strooidoos. 

DCM Graszaad ombra plus 0.225kg 15m²

Prijs 5,75

Korte omschrijving

DCM graszaad ombra plus is speciaal gazonzaad gemengd met een fosforrijke meststof in een handige strooidoos. 

Gebruik DCM graszaad  gemengd met organische meststof voor schaduwrijke plaatsen. Strooi de organische meststof op de kale plekken in het gazon. De doos van 225 gram is geschikt voor ongeveer 15 vierkante meter gazon. De Ombra plus gazonzaad is voor het aanleggen en herstellen van uw grasmat. De handige strooidoos maakt het mogelijk ohet zaad makkelijk en veilig te verstrooien. Houd de gezondheid van uw gazon op peil. DCM Ombra plus is vooral geschikt voor de aanleg en het herstel van gazon op schaduwrijke plekken en droge gronden. De meststof zorgt voor een beter herstel onder bomen en struiken en voor een betere beworteling. Heeft u vragen over dit product? Kom langs in Lokeren of neem contact met ons op. 

  • Merk
    DCM

Schrijf zelf een recensie over "DCM Graszaad ombra plus 0.225kg 15m²"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "DCM Graszaad ombra plus 0.225kg 15m²" !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

In onze webshop kunt u het artikel DCM Graszaad ombra plus 0.225kg 15m² snel en veilig bestellen. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze winkel in Lokeren. Bij vragen over DCM Graszaad ombra plus 0.225kg 15m² kunt u ook contact opnemen via 032 934 806 03. Graag tot ziens!