Bloemen en planten Gent

Ontdek het assortiment bloemen en planten van Interflower nabij GentBij Interflower (nabij Gent) bent u aan het juiste adres voor bloemen en planten. We bieden een ruim assortiment voor zowel binnen als buiten planten. Van groene kamerplanten die weinig verzorging nodig hebben tot kleurrijke kamerplanten  die meer aandacht van u vragen.

Advies voor bloemen en planten nabij Gent

Of u nu bloemen en planten voor binnen of buiten aanschaft nabij Gent of een mooi boeket laat samenstellen. Goede verzorging van uw aankoop is zeer belangrijk. Groene kamerplanten zijn niet zo kieskeurig, maar kamerplanten zoals de cyclaam, kaapsviooltje en hortensia’s hebben een voorkeur voor een voetbad en kunnen niet zonder kamerplantenvoeding in de bloeiperiode. Voor goed deskundig advies heten we u van harte welkom in ons tuincentrum nabij Gent en laat u goed adviseren over het onderhouden van bloemen en planten.

Vind de juiste planten in onze gids

Wilt u meer weten over uw favoriete plant? U vindt alle informatie over bloemen en planten in de buurt van Gent in onze handige plantengids. Natuurlijk staan onze medewerkers van ons tuincentrum vlakbij Gent graag voor u klaar en kunnen u alles vertellen over bloemen en planten.
 

Bezoek de webshop