Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Valentijnsdag

Op 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag! De dag dat u uw geheime liefde laat weten wat u voor degene voelt. De dag dat u uw eeuwige liefde vertelt dat degene nog altijd de enige voor u is. De dag dat u verloren liefdes laat zien dat zij altijd uw grootste liefdes blijven. Hoe viert u Valentijnsdag dit jaar? Heeft u al een verrassing in petto of bent u benieuwd of uw geliefde iets heeft georganiseerd voor u? Bij Tuincentrum Interflower denken we aan alle liefdes op Valentijnsdag en helpen wij u graag bij het vinden van het juiste Valentijnsdagboeket! U vindt de mooiste rode rozen bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. 

Rode rozen Valentijnsdag - Tuincentrum Interflower

Rode roos voor Valentijnsdag

Er is geen ontkomen aan: de rode roos is hoe dan ook verbonden aan Valentijnsdag. Maar waarom is de rode roos eigenlijk zo populair op deze dag van de liefde? De rode roos staat voor liefde, romantiek, passie en respect. Als de rode roos nog in knop is kan dit betekenen dat de liefde nog geheim moet blijven. Is de roos helemaal open dan staat dit voor een liefde die gerijpt en in volle bloei is. Wilt u een geheime liefde laten weten wat u voor degene voelt? Stuur degene dan een rode roos die nog in knop is. Bij Tuincentrum Interflower hebben we prachtige rode rozen. Geef een enkele rode roos die wij mooi voor u verpakken of kies voor een prachtig Valentijnsboeket met meerdere rode rozen en andere fleurige bloemen. Kom langs op 14 februari en kies uw favoriete bos! Valentijnsdag zou geen Valentijnsdag zijn zonder rode rozen.

Valentijnsdag 2019 - Tuincentrum Interflower

Valentijnsdag 2020

Waarmee verrast u uw geliefde dit jaar? Koopt u een traditioneel doosje met chocolade? Of pakt u het groter aan en geeft u uw geliefde een sieraad cadeau? Uit eten op Valentijnsdag is ook erg populair. Veel restaurants organiseren een speciaal Valentijnsdagdiner. U kunt natuurlijk ook zelf een Valentijnsdagdiner organiseren bij u thuis. Wat dacht u van sfeervolle kaarsjes overal in huis. Een heerlijk muziekje op de achtergrond, haard aan (of een video van een knisperend vuur) en een heerlijk zelfgemaakt avondmaal voor twee. Dan is er nog één ding wat ontbreekt: bloemen! Koop een prachtige bos rode rozen voor uw geliefde om te zeggen hoeveel u van degene houdt. Verspreid verse rozenblaadjes op het bed of in bad. De rode roos is niet voor niets de roos van liefde en romantiek. Pak uit dit jaar en geniet van Valentijnsdag 2020!

Valentijnsdag bloemen bij Interflower

Pakt u op Valentijnsdag 2020 flink uit door uw geliefde te verrassen met een bos prachtige rode rozen? Of kies voor een enkele roos en zeg hoeveel degene voor u betekent. Want zeg nu zelf, iedereen vindt het leuk om verrast te worden met Valentijnsdag! Wilt u meer weten over onze bloemen? Of heeft u een speciaal verzoek voor Valentijnsdag? Kom langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar +32 934 806 03. Wij helpen u graag verder en zorgen er graag voor dat Valentijnsdag 2019 een dag wordt om niet te vergeten! Laat uzelf van uw beste kant zien deze Valentijnsdag!

Open filters Sluit filters

Producten filter