Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Moederdag

Wat is er nu leuker dat uw moeder in het zonnetje zetten op Moederdag? Dit jaar valt Moederdag op zondag 9 mei 2021. Verrast u uw moeder dit jaar met een prachtig boeket bloemen? Kom langs bij Tuincentrum Interflower voor de mooiste Moederdagbloemen en tover een lach op uw moeders gezicht.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 25 van 25 producten

Moederdag 2021 - InterflowerMoederdag 2021

Creatieve ideeën om uw moeder te verrassen? Koop een prachtig boeket met verse bloemen bij Interflower en schrijf er een zelf-geshreven kaart bij. Verras uw moeder met een gezellig uitje voor twee of kook een heerlijke maaltijd bij haar thuis. Laat uw moeder weten dat zij speciaal is en dat je alle afgelopen jaren zo waardeert. Je koestert de momenten die jullie samen hebben en wil stilstaan bij het feit dat uw moeder nooit klaagt. Vandaag bent u extra lief voor uw moeder en dat laat u blijken door een prachtig boeket met haar favoriete bloemen. Houdt uw moeder van oranje gerbera's? Kom langs en laat een van onze bloembind(st)ers een op maat gemaakt boeket voor u maken. Ook voor kant-en-klare boeketten komt u gewoon langs op de bloemafdeling. Wij hebben verschillende boeketten voor u klaarstaan die u zo kunt meenemen! Zet de bloemen thuis bij uw moeder in een vaas en geniet lange tijd van de prachtige kleuren en geuren. 

Moederdag Antwerpen

Woont u in de buurt van Antwerpen? Kom dan naar Interflower in Lokeren voor de mooiste boeketten van de hoogste kwaliteit. Bij ons koopt u bloemen met een lange versgarantie en wordt op professionele wijze geholpen bij het samenstellen van een boeket. Wij verkopen niet alleen bloemen. Ook voor plantenarrangementen bent u bij ons aan het goede adres. Samenstellingen van vetplanten, cactussen en sierzand in een prachtige schaal of pot vormen een vrolijk cadeau voor uw moeder. Heeft uw moeder groene vingers? Wellicht is het dan leuk om een tuinplant of een kamerplant cadeau te doen. Of heeft uw moeder juist geen groene vingers? Ook dan heeft Interflower de leukste Moederdagcadeaus. Kom langs en ontdek de mogelijkheden. 

Moederdag cadeauMoederdag - Interflower

Op zondag 9 mei is het zover: alle moeders worden in het zonnetje gezet. Ook uw moeder verdient een mooi cadeau op deze dag, nietwaar? Bij Interflower koopt u de leukste Moederdagcadeaus om een glimlach op het gezicht van uw moeder te toveren. Denk aan mooie spreuken op tegels, een grote kamerplant, een complete kweekset, verse tuinplanten, bloembollen en nog veel meer om uw moeder te laten weten dat zij er mag zijn! Laat Moederdag 2021 niet zomaar voorbijgaan en zorg ervoor dat u een cadeau heeft geregeld. Ons personeel helpt u graag opweg. 

Bestel Moederdag boeketten bij Interflower

Wij hebben snijbloemen, plukboeketten, bloemen, plantarrangementen en nog veel meer op uw moeder mee te verrassen. Hoe vertelt u uw moeder dat u haar waardeert voor alles wat zij heeft gedaan? Zeg 'dankuwel mam' met een bos prachtige rozen. Bloemen kunnen altijd! Kom langs op zondag 9 mei en haal het mooiste boeket voor uw moeder. Vragen? Bel +32 934 806 03 of kom langs in Lokeren.