Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Bruidsboeketten

De mooiste bruidsboeketten of trouwboeketten kopen in de omgeving van Sint Niklaas? Kom dan eens naar Interflower in Lokeren om de mogelijkheden te bespreken. Want een bruiloft zonder bloemen, is natuurlijk geen bruiloft!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Bruidsboeketten kopen in LokerenBruidsboeket - Interflower

Een bruidsboeket is iets speciaals en daarom zoekt u een bloemist die hier extra tijd en aandacht aan besteedt. Dit begrijpen wij helemaal en daarom vinden wij het belangrijk om hiervoor persoonlijk contact met u te hebben. Er is veel om over na te denken bij het aankleden van een bruiloft: wat zijn uw lievelingskleuren, wat zijn uw lievelingsbloemen, welke kleur wordt de bruidsjurk?

De bruiloftdecoratie

De keuze aan decoratie voor de bruiloft is natuurlijk enorm. Er zijn genoeg ideeën om uw bruiloft aan te kleden, maar u wilt natuurlijk niet verdrinken in de mogelijkheden. Denk eens aan deze tips:

  • In plaats van op elke dinertafel een bos bloemen, kunnen losse bloemen op een schaal ook erg mooi staan.
  • Kies maximaal 3 kleuren of een thema, en laat deze terugkomen op verschillende plekken bij de ceremonie. Zo kunt u de keuze voor de soorten bloemen eenvoudiger maken.
  • Combineer in de door u gewenste kleur rozen met mooie groene eucalyptusbladeren en een grote gekleurde pioenroos om meer volume te creëren.
  • Bestel de bloemen op tijd, dan kunt u eventueel nog veranderingen aanbrengen als er iets niet naar wens is.

Tafeldecoratie bruidsboeket bloemen - Interflower

Bruidsboeket drogen

Wilt u uw bruidsboeket nog even bewaren? Uw bruidsboeket is een prachtige herinnering aan de mooiste dag van uw leven. Maar hij blijft natuurlijk niet eeuwig goed. Als u het boeket toch wilt bewaren, kunt u hem laten drogen! U kunt ervoor kiezen om uw bruidsboeket zelf te drogen, dit doet u door het bruidsboeket op zijn kop in een donkere kamer op te hangen. Door de droge lucht drogen de bloemen uit, hierdoor verandert de vorm en de kleur van de bloemen wel, maar de herinnering blijft! Als de bloemen volledig uitgedroogd zijn, spuit u het boeket in met haarlak en laat deze nog een nacht op zijn kop drogen. Uiteindelijk zijn de bloemen volledig gedroogd en kunt u deze in een stolp, of aan een mooi koord bewaren op een voor u mooie plek. Zo behoudt u de mooie herinneringen aan de mooiste dag van uw leven!

Gedroogd bruikdsboeket - Interflower

Aankleding van de trouwlocatie

Ook andere zaken zoals de aankleding van de ceremonie en de eettafel zijn elementen waar u mooie bloemen voor kunt gebruiken. Bloemen kunnen als prachtige decoratie dienen en maken uw bruiloft eigen en sfeervol. Een warm welkom met bloemenkransen bij de entree kan natuurlijk ook niet ontbreken! Ook bruiloft boutonnières kunnen wij voor u verzorgen. Nadat uw wensen en eisen in kaart zijn gebracht, gaan onze groenspecialisten voor u aan de slag met het maken van een prachtig bruidsboeket met verse bloemen en mooie details. Wilt u nog een corsage voor de speciale dag? Geen probleem, wij ontwerpen passende corsages bij uw bruidsboeket. U vraagt, wij draaien! (helaas hebben wij geen DJ in huis).

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vooraf al enkele vragen over planning, beschikbaarheid of welke soort bloemen geschikt zijn voor bruidsboeketten? Of heeft u een andere vraag met betrekking tot uw trouwboeket? Kom langs bij ons tuincentrum in Lokeren om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op voor een afspraak! Bezoek onze afdeling bloemen en boektten en bekijk tevens ons aanbod boeketten en snijbloemen!