Bloemen Antwerpen

Op zoek naar een prachtig boeket uit Antwerpen? Of wilt u zelf een boeket laten samenstellen? Kom langs bij ons tuincentrum in Interflower, wij bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden!

Boeketten en arrangementen

In ons tuincentrum nabij Antwerpen vindt u een boeket bloemen voor elke gelegenheid: voor moederdag en Valentijnsdag tot geboortes, of zomaar als bedankje. Bovendien worden de boeketten per seizoen samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Prachtige bloemstukken met narcissen en hyacinten in de lente.
  • Verfrissende zomerse plukboeketten met ridderspoor en gerbera’s.
  • Knusse herfststukjes met dennenappels, bessen en zonnebloemen.
  • Winterse veldboeketten in warme combinaties zoals de skimmia met eucalyptusbladeren.
  • Boeketten voor bijzondere dagen, zoals Allerheiligen, Kerstmis en Pasen.

U kunt uiteraard in ons tuincentrum nabij Antwerpen de boeketten komen bekijken om inspiratie op te doen. Bij Interflower nemen we ook graag de tijd om een persoonlijk boeket voor u samen te stellen. Heeft u bijvoorbeeld een bijzondere dag als een bruiloft of een begrafenis? Neem dan contact met ons op, onze ervaren bloemschikkers staan voor u klaar.

Een eigen boeket samenstellen

Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag. Voor bloemschikartikelen bent u bij ons tuincentrum aan het juiste adres. Zoek zelf snijbloemen uit en snuffel tussen de decoraties voor het maken van uw eigen herfststukje. In de winter hebben wij ook kerstkransen die u zelf kunt versieren. In ons tuincentrum hebben we regelmatig workshops en bloemschikdemonstraties. Houd daarvoor onze Facebookpagina in de gaten!

Online boeketten bestellen nabij Antwerpen

Binnenkort is het ook mogelijk om via de webshop boeketten te bestellen. Houd daarom onze website in de gaten! Tot die tijd bent u natuurlijk van hartelijke welkom bij ons tuincentrum.