Overig tuinmeubelen

Bent u op zoek naar tuinmeubelen in Lokeren? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Interflower! Wij hebben een ruim en gevarieerd aanbod aan tuinmeubelen. Ook overige producten die bij de tuinmeubelen passen hebben wij in het assortiment. 

Assortiment overige tuinmeubelen

Naast de standaard tuinmeubelen zoals tuintafels, tuinstoelen en tuin- en loungesets verkopen wij ook veel randproducten zoals:

  • Parasols;
  • Parasolvoeten;
  • Hoezen voor uw tuinmeubels;
  • Tuinkisten;
  • Hangmatten & zitzakken.

Vooral in het voorjaar en tijdens de zomermaanden is de keuze reuze! Op een balkon of in een kleine tuin biedt  een zitzak of hangmat bijvoorbeeld uitkomst. Een zitzak staat namelijk ook leuk in uw huiskamer en u sleept hem eenvoudig naar buiten om te genieten van de zon. Een hangmat hangt u snel op en is ook weer snel weg te halen zonder dat hij veel ruimte inneemt in uw schuur of huis. Boek erbij, glas wijn en heerlijk genieten! Wordt het u dan te heet, dan is een parasol natuurlijk geen overbodige luxe.

Onderhoud tuinmeubelen

Vergeet ook niet de onderhoudsmiddelen voor uw houten en kunststof tuinmeubelen. Vooral houten tuinmeubelen vragen om wat extra zorg. Een goed olie, beits of lak beschermt uw houten tuinmeubelen tegen weersinvloeden. Hier leest u hoe u houten tuinmeubelen het best kunt onderhouden.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen over de aanschaf van tuinmeubelen en aanverwante artikelen? Dan helpen wij u graag! Ook over het onderhoud en de toepassing van overige tuinmeubelen kunnen wij u adviseren indien nodig. Kom gerust langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren, of neem contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen