Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Aeroxon vliegenval voor ramen 4st

Prijs 4,95

Korte omschrijving

Lokt en vangt vliegen en andere vliegende insecten.

Aeroxon vliegenval voor ramen 4st

Prijs 4,95

Korte omschrijving

Lokt en vangt vliegen en andere vliegende insecten.

Last van vliegen in slaapkamer? Dringen vliegen en ander vliegende insecten ongewenst uw woonkamer, slaapkamer of badkamer in? Lok vliegen en vang vliegen met de Aeroxon vliegenval voor het raam. De plakstrip is doorzichtig en is 25 cm lang en 5 cm breed. Deze gifvrije plakstrip is speciaal ontwikkeld om zonder gif insecten te bestrijden. 

Gebruiksaanwijzing:

  • Haal de plakstrip uit de verpakking
  • Knip de strip op maat
  • Verwijder de plakstrip
  • Plak de strip op het gewenste raam 

De plakstrip is een heel seizoen te gebruiken, totdat de plakstrip vol zit met vliegen. Verwijder de plakstrip van het raam en gooi de plakstrip weg. Laat geen lijmresten achter op het raam.

Schrijf zelf een recensie over "Aeroxon vliegenval voor ramen 4st"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Aeroxon vliegenval voor ramen 4st" !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

In onze webshop kunt u het artikel Aeroxon vliegenval voor ramen 4st snel en veilig bestellen. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze winkel in Lokeren. Bij vragen over Aeroxon vliegenval voor ramen 4st kunt u ook contact opnemen via 032 934 806 03. Graag tot ziens!