Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

De leukste voorjaarsuitjes

De leukste voorjaarsuitjes

De zon schijnt, de bloemen schieten uit de grond en eindelijk kunnen we naar buiten! Heerlijk om er eens op uit te gaan. Lekker naar buiten en met elkaar genieten van allerlei activiteiten in de buitenlucht. Wij verzamelden de allerleukste lente-uitjes voor je. Van bloesemroute tot paaspicknick en van lammetjesdag tot voorjaarslunch.

Lammetjes aaien

In het voorjaar zijn de schaapskuddes weer flink gegroeid. Op deze adressen kun je deze lieve beestjes bekijken én aaien:

Lammetjes kijken Soest (Utrecht / Nederland)
Zondag 29 maart 2015, maandag 6 april 2015, zondag 12 april 2015, zondag 19 april 2015
Meer informatie op: www.lammetjeskijken.nl

Lammetjesdag Orvelte (Drenthe / Nederland)
Zondag 5 april 2015
11.00 – 16.00 uur
Meer informatie op: www.orvelte.net

Geiten-lammetjesdag Huijbergen (Noord-Brabant / Nederland)
Zaterdag 4 april 2015
Meer informatie op: www.costakabrita.nl

Schapen, lammetjes, lente | www.gekopgroen.nl Tulpen, lente | www.gekopgroen.nl

Tulpenroute

De mooiste bollenroute van Europa ligt volgens National Geographic in de Noordoostpolder. De ruim 80 km lange route leidt je langs 1000 hectare bloeiende tulpenvelden.

Leuk om tijdens deze route te bezoeken is de tuin van Lipkje Schat, Polenweg 9, Bant / Nederland. Open afhankelijk van de weersomstandigheden van 17 april t/m 5 mei 2015. Meer informatie op: www.lipkjeschat.nl.

Lentefair in een boomgaard

In het weekend van 2 en 3 mei staat de locatie van Fruitwinkel de Zandroos weer geheel in het teken van de LenteFair Afferden (Nederland). Deze LenteFair wordt gehouden in een heuse boomgaard met appels, peren, kersen en pruimenbomen. Een bezoek aan de LenteFair is een leuke dag uit voor het gehele gezin. Want naast de mooie stand worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals verschillende demonstraties, muzikale optredens, theater, workshops, proeverijen en leuke kinderactiviteiten.

Meer informatie: www. lentefair-afferden.nl.

Bloesem, lente | www.gekopgroen.nl

Bloesemfeesten

De bloesemperiode gaat in Haspengouw (België) niet onopgemerkt voorbij. Jaarlijks zijn er bloesemfeesten met talrijke evenementen: bloesemtochten, bezoeken aan fruitbedrijven en veilingen, tentoonstellingen, bloesemarrangementen en festiviteiten allerhande.

Meer informatie op: www.bloesemfeesten-haspengouw.be

Wil je de prachtige bloesem van de vele fruitbomen in de Betuwe (Gelderland / Nederland) bewonderen? Fiets dan de bloesemtocht! Er zijn diverse bloesemtochten die je kunt fietsen.

Meer informatie: www.geldersfietsnet.nl

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?